Vahva tunne sydämessä
johtaa kulkuasi,
kerrot elämääsi
kauas eteenpäin,
tunteesi luot omasta
sielustasi
se kertoo tarinansa
hiljalleen voimistuen
elämän aurinko ja
kuu kulkevat käsi
kädessä
sinä olet siinä kuljet
niiden mukaan.
kohti tähtien lentoa
galaksien voimaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi