Kun tulin tähän taloon,
kaikki oli yksinkertaista
olin vain hänen sylissään
Vanhemmat olivat lähellä
ja vanhuksia
hoidin ja autoin.
Nukkuivat liian varhain mielestäni
nyt kukaan ei muista he vain ovat
vaatimassa omiaan
On vain joku vieras
pitää huolen eläimistä ihanista,
joita vanhukset jättivät jälkeensä
heitä kunnioittaen muistan tämän elämän kovuuden
Heillä , he uskovat niin on mahdollisuus tänne
ei, he ovat muukalaisia tämän maan.
Ymmärrys lpppuu asvaltin päähän ja sieltä takaisin
meidän on maa rakkautemme, lupauksen
enkelin rakkauden voiman
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi