Kuin hennot sadepisarat ovat sinun sydämessäsi ikävän siemenet
kaipaat, kauniit silmäsi katsovat vain sinne elettyyn elämään
Niin paljon on sinulla kuitenkin koti, jonka polkua vieläkin astelet, sinun turvasi tässä kylmässä maailmassa
Vanhus hän vielä hetken kanssasi
Ymmärrät rakkautesi se on sinussa suuri
niin suuri, että et huomaa itse kuinka kauniisti rakastat
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis on runosi, joka ulkoasultaankin on kuin elämän mutkitteleva polku! Tuo koti on suuri asia, ja rakkaus myös, sillä kaikilla ei ole niitäkään.
Herkkä kaonis sanoma elämän kumppanile!!
Miten paljo mahtuu yhteen syvämeenn?!
Koskettaa.
Liki kyynelin luin tämän
herkän runosi.
Lämmin, kaunis runo
Tässä on oikea runohelmi sanomallaan ja herkkyydellään. Tekstin asettelu juuri noin kun olet sen tehnyt, tehostaa vain runosi tunnelmia ja hetken kuvia.
Kiitos lukunautinnosta.
Kaunista lämmintä kerrontaa
Lämmin kaunis,tunnettava puhuva runo.Pidän.
Kaunis runo.
Sivut