Siellä sinen hämyssä
seisoimme vastatusten
löysimme toisemme
Ne hetket kaikki
joita kaipasimme
elimme tässä hetkessä
Luottaen tulevaisuuteen
sen ihanaan energiaan
mikä virtasi sinusta minuun
minusta sinuun
Olet sieluni
maailmassa
hämäran sininen valo
Me vajosimme
yhä syvemmälle
tunteisiimme
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi