Katsoin sädehtivää,
vaikka sydämessäni oli paino
halusin rentoutua
kaikin keinoin
Olin vain olemassa
jossain
epätoivoisessa tilanteessa
En nähnyt valoa
kunnes tuli
kirkas tietoisuus
itselleni
Kaikkien näiden
vuosien jälkeen
oli uusi mahdollisuus
jossain kaukana
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi