Timantteja
etsit matkasi varrelta
et luota ihmiseen
kenellä ei ole sitä
mitä uskot ihmisessä olevan
vain täydellinen tunne on hyvä
kun se valtaa mielesi
olet niin taivaallinen henki
vain kauneus
äärettömyys joka
on kaiken perusta on hyvää
kuljet sitä tietä se vie sinua
aina vain ylemmäksi
henkiseen
kaikkeuden
maailmaan
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi