On vielä paljon sanottavaa,
mutta mietin vielä mitä kerron
haluan näyttää
olen hyvä ja myös vahva
kestän sanomiset
ilkeys on eri juttu
maailma on vapaa
vain kaltaisilleni naisille
me rakastetaan vapautta
elämän vapautta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
~parahin kun luottaa itseensä ja omiin
arvioihin elämässä, runosi on hieno~
Sivut