Miksen voi olla kun toiset,
sydämeni vain tuskaa tuntee.
Älä mene kauaksi rakas ystävä
tunnen läheisyttä sinuun.
Se, mitä koin oli raskasta ,
kukaan ei ymmärtänyt.
Olin vain yksi heistä.
En ollut, en ole en koskaan,
he voivat tyytyä elämäänsä, minä en
Olen ylpeä rakas enkeleille,
he pitävät huolen minusta.
Olen onneton kun en usko,
vaikka täytyy uskoa enkeleihin
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niin...uskon vahvasti enkeleihin, sillä olen vaikeina aikoina saanut heiltä lohtua, vaikka en aina heitä edes näe, tunnen vain läsnäolon...tämä runosi puhutteli sanoillaan.
..siivilt' voimain eloon saa, vaikkei niihin uskoiskaan..
Sivut