Olen niin turhautunut
lähes kaikkeen
turhautunut itseeni
olen turhautunut
riippuvaisuuteeni muista
En ole koskaan tarvinnut muita
selvinnyt aina itsekseni
nyt kun luottanut on muiden
käsiin osin jopa onnensa
En kestä riippuvaisuuden epäonnistumista
itsestäni riippumattomista syistä
en myöskään kestä riippuvaisuutta itsestäni
en kestä en vain kestä tätä turhautuneisuutta
kuvainnollisesti hajoaa pää turhaan turhautumiseen
Rasittaa ja rasitan jokaista ympärilläni elävää
epäoikeuden mukaisella turhautumisellani
Rääkkään itseni henkihieveriin hyvällä
etsin oman polun kulkea ilman riippuvaisuutta
ehkä sitten rauhoitun ja jaksat minua taas
Anteeksi rakkaani
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi