Rakkauden vahvistama pieni ihminen
on maailman suurilla merillä voittamaton.
Jokaiselle on joku jossain uskon vilpittömästi sen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Rakkauden vahvistama pieni ihminen
on maailman suurilla merillä voittamaton.
Jokaiselle on joku jossain uskon vilpittömästi sen.
Kommentit
HYvin sanottu.Kai kaikilla on joku jossakin.
Hyvä tuo alku säe.
Sivut