Mistä syntyy sisäinen lämpö ihmisen
jota ei pysty maailman tuuletkaan poistamaan?
Mikä saa sielun laulamaan, ilosta itkemään?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Mistä syntyy sisäinen lämpö ihmisen
jota ei pysty maailman tuuletkaan poistamaan?
Mikä saa sielun laulamaan, ilosta itkemään?
Kommentit
Kun tietäisin, hyvä kysymys! Se sisäinen lämpö on kultaakin kalliimpi tässä usein niin kyynisessä maailmassa, jossa melkein kaikesta ajatellaan pahaa.
Sivut