Tuuli hentoinen puhaltaa
kunnes kasvaa
myrskyksi puhkeaa
Sielun pimeyden
tuulettaa
Valoa kajastaa
pilkahtaa
toivo
uudesti syntymisen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Tuuli hentoinen puhaltaa
kunnes kasvaa
myrskyksi puhkeaa
Sielun pimeyden
tuulettaa
Valoa kajastaa
pilkahtaa
toivo
uudesti syntymisen
Kommentit
Elämänviisas runo, joka kolahtaa minuun aina! :))
Tämän runon syvällisyys pysäytti.
Sivut