Kyyneleet valuen huusit ja mekastit
" Katoa iäksi!!! "
Halusit pakoon elämää
takaisin muuriesi sisään.
Turvaan pimeään, sinne mihin kukaan ei nää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Kyyneleet valuen huusit ja mekastit
" Katoa iäksi!!! "
Halusit pakoon elämää
takaisin muuriesi sisään.
Turvaan pimeään, sinne mihin kukaan ei nää.
Kommentit
Hienoa. Pidän runostasi.
Sivut