Mikä saa ihmisen "päättämään" mikä milloinkin on "oikein" Selite: Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 22.1.2008 0:00 82972d26b809ac5b9a24e5f3ed8fff05 Päättäväisyys. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi 2.1.2008 0:00 sirius70 Oikein olet sanasi laittanut.. hirvittävän vaikea sanoa. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 … seuraava › viimeinen »
Kommentit
Päättäväisyys.
Oikein olet sanasi laittanut.. hirvittävän vaikea sanoa.
Sivut