On sanojen paino sopiva
tulkinta tunteikasta
muistot palaa kerran jokaisen
kuunnellun hetken pienenkin
Ikävää ei poista mikään
muistot on pysyvää
Selite:
Suvi Teräsniskan Mummo kappale saa joka kera palan kurkkuun nousemaan..
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis ja herkkä
Mummot <3 Lohdullinen tuo viimeinen säe.
Usein musiikki tuo mieleen muistoja, se helpottaa surua
Tosi on. Onneksi meillä on kyky muistaa.
Sivut