Hiljaa päättäväisin askelin
astuit elämäni polulle
juurtuneeseen maaperään
asetit uusia esteitä
Kaatuen tuolla tutulla polulla
pakotit kyseenalaistamaan
tuttua ja totuttua totuutta
Raivatessani löysin
sen vahvimman juurakon alta
hyvin piilossa olleen
palan itseäni
Istuen pitkään juurten katveessa
valolta suojatussa tilassa
keräten rohkeutta astua ulos
Talvipakkasten saapuessa
löysin sisältäni lämmön
rakkaudesta hehkuvan
Tiesin olevani valmis
tunnustamaan tunteeni
rakkauteni
sinuun suloinen rakkaani
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno, hieno, hieno. Rakkaus tuntuu tässä hyvin todelta.
Sivut