Muutos sisällä sydämessä
paatuneen kovettuneessa
voittaa tunteen entisen
Hymy kasvoillasi valloittaa
silmät kertovat omaa tarinaa
olen onnekas kun kaiken tuon
rakkauden kohdalleni sain
En edes halua enää selvitä
kaikesta itsekseni
tunne voittaa järjen
puhuminen auttaa ratkomaan
viimeisetkin solmut edestämme
Heikoimmankin hetkeni itken ulos
kyynelin padottu muuri murtui
rakastan ukkosen lailla
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi