Rakastan yhteisiä hetkiämme
hiljaisia katseita välillämme
suudelmia niskassani
Vastakohtien opettamat
pidättyväinen ja tunteellinen
elää molemmat yhteistä unelmaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3
Rakastan yhteisiä hetkiämme
hiljaisia katseita välillämme
suudelmia niskassani
Vastakohtien opettamat
pidättyväinen ja tunteellinen
elää molemmat yhteistä unelmaa
Kommentit
Hienosti rakkaudesta runosi on.
Vastakohdat täydentävät toisiaan. Voisiko kutsua symbioosiksi?
Hieno.
Kaunis, lämmin runo
Hyvä osoitus siitä että vastakohdat ei aina merkitse ristiriitaa. Ehkä se riippuu että millä alueilla, asioissa ja tavalla... Ja missä voi itsekin kasvaa näkemään myös toisella tavalla tai ainakin hyväksymään toisen erilaisen mentaliteetin ja tottumukset. Erilaisuus voi parhaimmillaan olla hedelmällistä... Ja niin kuin runosta käy ilmi, on jotain keskeistä, mikä on samaa.
Sivut