Siipesi jo kantavat,
tuulta alleen ottavat.
Kohti tuntematonta,
täysin arvaamatonta.
Elämä opettaa.
Lennä armaani,
löydä oma itsesi.
Palaathan kuitenkin luokseni?
Selite:
Luopuminen on välillä niin vaikeaa....
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Jos uskaltaa luopua,
on löytänyt jotain suurta.
Jos ei koskaan lähde,
ei voi myöskään palata.
Jos uskaltaa luopua,
on löytänyt jotain suurta.
Jos ei koskaan lähde,
ei voi myöskään palata.
Sivut