Lennä!!

Runoilija Villiviini

nainen
Julkaistu:
552
Liittynyt: 20.4.2006
Viimeksi paikalla: 25.8.2024 21:43

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Antoisia runohetkiä kaikille sivuston runoilijoille <3

 

 

Siipesi jo kantavat,
tuulta alleen ottavat.
Kohti tuntematonta,
täysin arvaamatonta.
Elämä opettaa.

Lennä armaani,
löydä oma itsesi.

Palaathan kuitenkin luokseni?

Selite: 
Luopuminen on välillä niin vaikeaa....
Kategoria: 
 

Kommentit

Jos uskaltaa luopua,
on löytänyt jotain suurta.
Jos ei koskaan lähde,
ei voi myöskään palata.

Jos uskaltaa luopua,
on löytänyt jotain suurta.
Jos ei koskaan lähde,
ei voi myöskään palata.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot

Sivut