Mikä perkeleen vetovoima
piilee kuninkaassa
Lahjomattomin
armottomin
julmista julmin
petollisin
Paljastaa heikoista voimat
vahvasta arimmat pelot
puheliaan hiljaiseksi saa
hiljaisen riekkumaan elämää
Aamulla vastassa todellisuus
kaverina armoton krapula
jollei henkinen niin fyysinen
niilläkin jotka toista väittää
Paskan maku suussa
vituttaa kuulemma elää näin
silti toistuu kaava uudelleen
Korkki on sulkeutunut
kuningas on puhunut
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi