Utopian kaltaisia hetkiä
timanttina loistaa keskellä
ympäröivää rakkautta
Sanat ovat sielun ravintoa
imen itseeni niistä jokaisen
hymyilen ja ihmettelen
miten ihmeessä tähän
päädyinkään
Parisuhteessa tasavertaisessa
jumaloituna, rakastettuna
täyslaidallisena rakastettu
myös ystävänä
kahdestakin eri suunnasta
Onko elämällä olemassa kuitenkin
yhteenlaskukaava summana
rakkaudettomuuden
pitkän ajan ja nyky hetken
Loistan lailla eilisten mykistäneiden sanojen
"olet timanttiakin kalliimpi"
Selite:
Elämä on kerrassaan aivan ihmeellistä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Onnellisuutta ei maailmassa koskaan voi olla liikaa.
Sivut