ja leikin hetken vaihtoehtoista todellisuutta
mietin millaisen maailman rakensin
ja sinne korttitalon
jonka rikoin, kun se oli vahva
kokosin elementtejä yhteen
joita pidettiin kestävinä
lopulta halusin näytellä viisasta
särkeä itseni ja sinut
mutta minä en ole näyttelijä
halusin mitata, kuinka monta litraa kyyneliä
tarvitaan tiivistämään seuraava hymy
jos elämä olisi pitkävetokohde
lähtisin tasapelin sijaan molempien häviöstä
sillä kohde ei ole reilu eikä viisaus kaiken uusi alku.
© 6.6.2018 HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut