Tämä yö vetää puoleensa samaa kolkkoa ovea kohti
jossa kylmä sade
ei puiston väreineen yllä enää kasvoille
ei heijasta kirkkaat mainosvalot
eikä pimeät
ei niin mitkään osu kumpaankaan silmään
yö vetää puoleensa
omaa turvapaikkaa kohti
johon on vapaa oleskelulupa
oma rauha omasta sodasta pois
omassa maailmassa oma elämä irrallaan
oma yhteys toiseen ihmiseen
tämä yö jossa kolea tulee iholle
aina varpaista hiusrajaan
kulkee sydämenkin läpi
eikä tämä maa ei ole yhtään enemmän
kenenkään toisen kuin minunkaan
sen verran helpompaa minun on olla ulkona
siellä minä olen lämpimässä omieni kanssa.
18.10.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut