ilon pisaroista hersyvässä poskessa
käsien elämänviivassa suruntie
päättyy pitkien mutkien jälkeen
niin paljon olemme jakaneet
niin paljon toisillemme kertoneet
monta yötä eri väriseksi maalattu
monta aamua noustu eri sävyissä
vasta vähitellen tämä kaikki
saa näkemään kaikki ne värit
niiden jokaisen antaa koskettaa
yhä enemmän ja enemmän
yhä uudelleen ja uudelleen
ei yhdessäkään käsistämme mene pelontie
vaan yhä kaunis välittämisentie.
30.8.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
parisuhteessa on työ mielekästä ja antoisaa
Sivut