olisinko risteysasema
vai kaukana pohjoisessa
erämaan viimeinen piste
ennen hotellikuolemaa
vai olisinko kahden minuutin päästä
maan alla seuraava
oranssin peiton alla
minä en tiedä
olisinko järven rannalla
kauniiden maisemien seassa
yhä enemmän piilossa
kaukaa katsottu
vai olisinko niillä lakeuksilla
viime vuosisadan alusta
viimeinen lato
tai jokivarren tulva
kaupunkien valopilkuista yksi
ehkä olen väärään suuntaan menevä juna
joka tunnistaa sattuman
mutta konduktröörin (tai jonkun muun)
ilmoittaen tälläkin kertaa myöhässä
elämä, jota ei saa kiinni
ellei jää odottamaan.
13.3.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut