ovista ja ikkunoista
seinistä ja nurkista
verhoista ja valoista
joka suunnasta syliini
minä odotan
katkeavia lauseita
epävarmoja katseita
hapuilevia käsiä
joilla merkityksiä
tällaisna öinä
kun elämä on näin
ei ehkä oikein päin
minä juon viinilasini
jokaisella muistolla
joilla minua on
satutettu ja nujerrettu
sivuraiteilla ja lähipysäkeillä
joissa minä olen
yhä kyynelilläni kiinni.
18.3.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut