milloin olisin kokonainen
mitä minulta silloin vaaditaan
tässä elämässä
olen mielelläni sirpaleina
pieninä palasina
vähän hidaskin
enkä ehkä valmiskaan
mutta matkalla ilman lippua
niin paljon tietämätön
kuin voi vaan ihminen olla
niin paljon
ettei aina tiedä edes suuntaa
mutta edes hetken
jossain jollekin läsnä
sellaista on elämäni
ei minusta ihmeisiin ole
eikä sankaritarinoihin
puhumattakaan prinssiksi
joka osaisi taikuudellaan
tehdä sellaisia suuria
joista sadun lisäksi puhuttaisiin
todellisuuden keskellä.
24.3.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut