jolloin karamellipussi tyhjeni ennen perjantaita
hävisi kesästä hetkeksi värit, sateesta kaikki pisarat
katosivat säätieteilijät lupaksineen
kuin elämästä maut, tutut tuoksut
kuin olisi tilalla unta
jota ei ole aikaa nähdä
ei kuulla sen parhaita paloja
eikä edes tunnista ivallista naurua
kuin olisi hymy myyty jonnekin toisaalle
enemmän tarjonneelle, enemmän odottaneelle
kuin ilo olisikin ollut merkityksellinen
koko käänteisen maailmantalouden kannalta
jossa häviäjät voittavat enemmän
kuin suru muuttuisi onneksi
tänä päivänä
jolloin elämä ratkaisi koko tilaisuuteensa
näkyä hyvänä vihdoin ja viimein
niille joille oli pitkään sanottu
ette te mitään ansaitse, ettekä edes ole arvoisia
ette edes onnellisuuteen valmistettu
tai edes tehty hyvä mielessä
ja teille tulikin eteen karamellipussit
täydet sävyineen, koko ainutlaatuinen onni
sillä maailma muisti lupansa kääntyä ylösalaisin.
2.8.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut