Tällä bussipysäkillä istun muistoineni
ei tästä mene nykyisin linja-autot
ei kiireet eikä etenkään hoput
ehkä kuitenkin tulevat loput
jotka viimeisenä tulevat
tähän kylään katsomaan
millainen elämä oli ennen
joille oli kerrottu tarinoita
hiljaisuudesta ja rauhasta
tällä bussipysäkillä istun muistoineni
ja minä muistan vielä sinut
kun sinulla oli elämä, joka kutsui
minä haluaisin lähteä mukaasi,
enkä koskaan tiennyt
milloin lauseistani lähtisi ehtolauseet
mutta sinne ne jäivät joskus
ja tuli minun vuoro kutsua,
kun minulla oli elämä.
2.8.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut