Tänään on se päivä
kun kaikki kääntyy
hiljaa oikein päin
aika kuin hyräiltävä sävelkulku
ikkunasta pilkahdus aurinkoa
on värityskuva mielelle
kaikki tämä istuminen
päivä toisensa jälkeen
on ollut kuin odotushuoneessa
ei kukaan tiedä
miten rajat vedetään
kevään ja kylmän väliin
minä huokailen tänään
ilosta hengitän valoa sisään
jota päästän silmilläni ulos
tänään minä lupaan
mitä vaan haluat pyytää
tänään minä kuulen
ajatuksissani lintujen palaavan
jonakin päivänä tämä kaikki
on totta kuin juuri nyt unelmani
siihen asti kaikki tämä
on vaan näkymätöntä väreilyä.
26.2.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
joka kevät ihmettelee
miten vallinneen pimeyden jaksoi
Sivut