väärinajoitetettuja tilanteita elämän varrelta
sellaisia missä kuvittelin olevani läsnä
paikallaan ja yhtä aikaa onnellinen
kädet koskemassa jotain
mikä muodostui myöhemmin ilmaksi
minulla on siniset silmät ja usein hyvä tahto
aika sateessa jossa pysähdyn luoksesi
sellaiset pisarat poskillasi
joista tietävät milloin sattuu
kädet halaamassa uudelleen
etten unohtaisi kun maailmasi on rikki.
26.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut