synkkyydestä kirjoitettuja sanojasi
sinä olet niiden takana
kauniiden ja surullisten silmiesi kanssa
sinulla on muistosi ja suruaikasi
sinulla on valosi ja varjosi
historiasi täynnä taisteluja
aukkosi ovat mustia ja valkoisia
kun katson näitä ratakiskoja
vaisto pyytää lähtemään
kävelemään takaisin pohjoiseen
vaikka miten palelisi tai lämpenisi
minä en unohda elämän liekkiäsi
pelkkää kynttilää missä hehkuu
koko ihminen ja aikasi
ajatuksesi ja ajattelemattomuutesi
valkoinen yösi ja musta päiväsi
kuin lupauksia joita odotat
sinulle kerrottavaksi että lähtisit
vaikka et tiedä mitä odottaa.
26.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut