Ei sen näin pitänyt mennä
että jättää kuuden euron viinipullon
alkoholiliikkeeseen viisi minuuttia ennen sulkemisaikaa
joka oli tarkoitettu itselle ja naapurille
kuin sopuna joka oli viime viikonloppuna mennyt
tässä rauhan aatteen löytäneessä maailmankuvassa
unohtuu hetkeksi aamun hyvät aikeet
ja kaunis ideologia
kaikki vaihtuu lähiöbaariin yksinäiseen iltaan
juhannusaattoon ilman taikoja
tai mitään muutakaan sellaista
tässä sitä odotellaan
tämänkin päivän menevän kuin muidenkin
juhlapäivä jolle annetaan kaksi tähteä jälkikäteen
tyly tarjoilija ja koko hiljaisuus
joka riittää kuuntelemiseksi tänä perjantaina.
© HH, 22.6.2018
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut