puolet tarinastani
aito välittäminen saa sykähtelemään
tuntemaan tärkeyden
tuntemaan onnea
joka kuuluu meistä jokaiselle
sellaisten siipien alla rauha
ystävän käsivarsilla
ilo rohkein ei mene piiloon
suru raskain ei jää näkymättä
vaan on läsnä
joka on avoin teistä jokaiselle
joka ei pelkää erilaisuutta
joka on meissä kaikissa
kuin kirkkaana loistona
vuoden pimeimpänä päivänäkin läsnä
vaikka se ei näkyisi heti
vaikka se ei olisi aina vierellä.
21.12.2017 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut