vaikka en tiedä tahdonko
tietää rajaviivaani missä
nuoruus vaihtui aikuisuudeksi
ei se ollut siinä
missä kyyneleet virtasivat
kanssani pimeään kaupunkiin
ja tyhjyydessä loistivat katuvalot
minulla oli unelmia maailmalle
ja jotain itselleni
elämä soseena kuin muutkin
ja sinusta tuli allerginen
se ei ole samaa tarkoittava
kuin energinen
se teki mustaan pimeään
yhtä aikaa lämmintä ja kylmää
itkua joka muisti hymysi.
15.4.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea tunnelma,pidän.
Sivut