aina uusia muotoja sisältäni
eikä minuun ole kaavaa
viivoja, maisemia,
ehkä myös ihmisiä
joita minä luulen tuntevani
elämän tarkoituksia
joita en hetkeen tunnista
enkä jaa tai laske luvuilla
minä olen pienten kylien
hetkeksi pysähtyvät pikavuoropysäkit
ruutukaava-alueilla liikennevalot
valitsemanne numero
johon juuri nyt
eI saada yhteyttä
olen historian syy ja seuraus
väri mitä ei aiemmin ollut
sana johon liimataan luottamus
hauraiden lautojen väli
hetkeksi pintaan laitettu
koriste joka jossain hetken näkyy.
15.5.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ihminen on monimuotoinen yksilö
arvoitus joka toisille aukeaa
toisille ei
Sivut