bittimetsissä, kynän takana
jähmettyneissä ajatuksissa
sydämen maitokulhoissa
uteliaassa takinhihassa
aamun sarastuksessa
elämän suunnistuskartalla
jossain missä tahansa
juustoraastetta tehdessä
viikon viimeisessä päivässä
sanat hakevat vielä paikkoja
pihojen roskakatoksissa
ajatukset tulevat vielä vastaan
ihan lähelle kun on aika
katsovat kuin peilikirkkaasta
vedestä katsotaan
mielipiteitä joihin luotetaan
valtapeli ei ole kymmenen tikkua laudalla
sataan laskettuja lampaita
yölampun vierellä.
26.5.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut