mitä minun mielestä pitää muistaa
elämästä
jossa nöyryys on läsnä
kuin ihmiset
joilla on paikka aina
sinä saat minut näkemään
mitä minun mielestä pitää nähdä
elämästä
jossa hyvä ja huono
ovat kuin kaksi yhtä
joilla on yhtä suuri arvo
sinä tuot minulle elämäsi
eteen sellaisenaan kuin se on
enkä minä tiedä
mihin pelkoni menevät
surut ja ilot kanssasi
mutta niiden on helppoa olla
kuin niillä olisi rauha
ja sinä saat minut rauhoittumaan
eikä minulla ole tarvetta
olla kuin lintu tai joku muu
minulla on hetkissä kanssasi
nimeni ja elämäni Harrina
sellainen olen niissä hetkissä
kuin juuri tarvitsee olla.
14.8.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Silmääni meni roska tässä runossa...
Kaunis !!
Sivut