Täällä minulle kerrotaan unelmat
yksi yhden ihmisen suulla
kuin kiintiötarjous markkinatalouden lähiparatiisissa
minulle kerrotaan unelma
yksi yhden ihmisen suulla
kuin yhden huoneen asunto
enempää ei tarvitse
loppu on elämäsi futuurissa
tähdet katsovat sinua
yksi kerrallaan kuin ainutlaatuista
mikä on sattumaa
mikä on maailmankuva yhdellä otoksella
katson mustavalkoista taide-elokuvaa
elävät ihmiset kotikaupungissani
jotka kertovat minulle unelmistaan
eivät kuitenkaan siitä
mihin eivät riittäneet
yhden elämä on nyt
käydä ruokkimassa äiti laitoksessa
kuten hän ruokki lapsensa aikanaan
nyt on lapsen vuoro itkeä
olla huolissaan, välittää
katsoa syksyn värejä
© HH, 2012
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Herkkä loppu, hyvä
Tässä runossa on vahva elämisen maku. Unelmat ja riittämättömyys käsikädessä. Viimeinen rivi aivan kuin sulkee runon upealla tavalla. Pidän.
Todella koskettava runo tämä
Sivut