moniin muotoihin taipuvat ajatukset
kutsuvat sinua ja minua
lähemmäksi
lähemmäksi
lähemmäksi
emme enää näe yhtään mitään
vaan kaikki vaihtuvat tuntemiseksi
enää vain kuuluvat sydämenlyönnit
yksi toisensa jälkeen
läpi kulkevat energiavirrat
jonka kaikki muut näkevät
ja meille ei jää sanoja enää
mitään kieltämään
mitään myöntämään
mutta kaikella on merkitystä
yhä enemmän jokaisella hipaisulla
kuinka ne koskettavat sisintämme.
11.3.2019 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut