Piirrän mieleeni kuvaasi
kirjoitan nimeäsi
sanon useita kertoja
päivässä
tunnissa
minuutissa
ajatuksissa
elämäni hyvää tänäänkin
sinun lähelläsi
onnen tunteita löydän
katsoessa
kuullessa
tuntiessa
ajatellessa
minä tiedän nyt
maailman pyörivän
hitaammin kuin sinä
mielessäni
olen odottamatta
miettinyt kaikkea
mistä tulen iloiseksi
rinnallasi
tänään olen
onnellinen mies
minkä muut huomaavat
edelleen
© HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Lämmintä ihanaa kerrontaa
Hellänkoskettava runo.
Lämmin, kaunis runo
On sanottu, että kaksin on olla kaunehinta. Minä olen ollut puolisoni rinnalla jo 44 vuotta.
Ihana, Aito... tosi Onnistunut Rakkausruno.
Ihastuin.
Rakastunutta tunnetta kaikin aistein.
Romanttisen ihana runo. : )
Todella kaunis rakkaudentunnustus !
Wau,
mikä rakkaudentunnustus
ihana oli lukea
onnea jatkossakin~~*
Sivut