niin monta kertaa
että minä muistan sen
muistan liian hyvin, yhä
muistan sen kipeästi
koska minulla ei ollut taitoa
pyytää sitä anteeksi samalla
minä muistan sen enää
kuinka paljon välitit
ja samalla rikoit minua
muistan sen kipeästi
koska minulla ei ollut taitoa
antaa itselle anteeksi samalla
olen kirjoittanut eron sinusta
niin monta kertaa
että tiedän
miten paljon tämä voi sattua.
10.9.2018 © HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut