minusta kuuluu uloshengitys
olen kävellyt siltaa takaisin
jota ei ole poltettu
olen istunut viisi minuuttia
tai ehkä vähän enemmän
olen kadottanut runon
jossa on muisto kaupungista
miehestä jolla on sanottavaa
oma tapa sisäänhengitykselle
oma lupa surra ja iloita
kuin yö joka tanssii
hänellä oli kengät
joista jäi elämänkokoinen jälki
elän kuin elänkin
ja sinä opetit hymyilemään
opetit levottomalle elämän voittomaalin
ja kuinka kyynelten verkossa
syntyvät uudet juhlat
ja uudet alut.
19.9.2018 (C) HH
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut