Hetkessä ne romahtivat,
kaikista kauneimmat pilvilinnat,
joita olin kanssanne saanut katsella.
Kuinka helposti nuo kaikki
kauniit asiat murenivatkaan käsiin..
Mutta kun ei ole enää mitään jäljellä
voi aloittaa rakentamaan uusia pilvilinnoja
joista toivonmukaan tulisi vielä kauniimpia kuin edellisistä.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Haikea, mutta elämänmyönteinen runo.