Siipeni eivät enää kanna.
Aina kun yritän lentää,
putoan aina vain korkeammalta.
Aina kun suljen silmäni, en uskalla
avata niitä, koska pelkään sinun
kadonneen viereltäni.
Aina kun vaivun uneen.. pelkään
etten enää ikinä herää.
Auta minua kohtaamaan pelkoni.
Ole tuuli siipieni alla.
Kosketus kiinni olevien silmieni luomilla.
Ja ole kaikkein suloisimmat muistot
unissani.
Jotta voisin edes vielä kerran elää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo :)
Todella kauniisti kirjoitettu elämän halusta ja toivosta.. Syystä jonka takia voisi elää vielä kerran kunnolla(: Todella kaunis ja hieno runo..mutta en osaa sanoa
hieno ja kaunis runo, pidän! :)
Elä täysillä elämä. Hienosti runoilet pelon alla elämisestä
turvaudutko toiseen
ota ehyet siivet ne kantaa..