Luotan, että rakkaus
tuo meidät vielä yhteen.
Olet niin kaukana, mutta
silti saatan tuntea hengityksesi
niskassani.
Yksinäisyys viiltää sydämessä.
mutta uskon vielä siihen että jonain
päivänä vielä näen sinut..
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
ah tätä välimatkan tuskaa! Kaunista
kaunista!
Koskettavaa tekstiä.