Sinä nostit minut ylös, kun olin kaatunnut.
Sinä kuuntelit minua, kun kukaan muu ei kuunnellut.
Sinä ymmärsit minua, kun muut eivät ymmärtäneet.
Sinä rakastit minua, kun kukaan muu ei rakastannut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi