luulen että aika on sokeroinut muistot
oliko oikeasti
pöydässämme aina
mansikkakakkua
kahvia ruusukupeissa
ja kesätuuli puhalsi avoimesta ikkunasta
vai oliko korvattomassa kupissa
pelkkää mustaa kahvia
jo vähän jäähtynyttä
syyshämärä ikkunan takana
oliko oikeasti
pöydässämme aina
mansikkakakkua
kahvia ruusukupeissa
ja kesätuuli puhalsi avoimesta ikkunasta
vai oliko korvattomassa kupissa
pelkkää mustaa kahvia
jo vähän jäähtynyttä
syyshämärä ikkunan takana
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
onneksi!
muistan äitini sanoneen kun kuppi tipahti että 'ei se mitään, vain korva lähti' ja kun se korvaton kuppi tipahti niin 'ei se mitään, olihan se vain korvaton kuppi!'
näinhän se menee
mutta
se ei ole huono asia
jaksaa paremmin eteenpäin
kun muistaa kauniita asioita.