pihamaani lehmus ja omenapuu
hetken vielä alastomina
toukokuun lämmössä lehmus pukeutuu
vaaleanvihreään lehtileninkiin
omenapuu valkokukkamekkoon
tanssivat tuulessa
sateenraikkaina
pitäisi minunkin
hetken vielä alastomina
toukokuun lämmössä lehmus pukeutuu
vaaleanvihreään lehtileninkiin
omenapuu valkokukkamekkoon
tanssivat tuulessa
sateenraikkaina
pitäisi minunkin
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
runon muotoon :)
kulje vastatuuleen
jos myötätuulta
ei löydy